Rolluiken reinigen

 

Waarom rolluiken laten schoonmaken

Net als boeiboord, dakkapel en dakgoot hebben ook rolluiken regelmatig onderhoud nodig. Onder invloed van het weer worden rolluiken na verloop van tijd vies, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. De buitenzijde van rolluiken kan gemakkelijk worden gereinigd. De binnenkant van de rolluiken (gebouwzijde) is vaak lastig schoon te maken, omdat deze moeilijk bereikbaar is.

 

Periodiek onderhoud van rolluiken

Het reinigen van met name de binnenkant van rolluiken is professioneel onderhoudswerk, dat wij graag voor u verzorgen.Vanzelfsprekend verwijderen wij spinnen en spinnenwebben, maar ook opgehoopt vuil, dat het mechaniek kan beschadigen. Natuurlijk worden ook de kappen gereinigd. Wanneer u de rolluiken regelmatig laat schoonmaken, kunnen vastgelopen of verweerde rolluiken worden voorkomen. Periodieke reiniging verlengt de levensduur van rolluiken. En het geeft uw pand weer een schone, frisse uitstraling!

 

Wij reinigen ook de binnenkant van rolluiken

Reiniging van rolluiken is specialistisch werk, dat Denito Reiniging graag voor u verzorgt. Denito werkt met professionele gereedschappen en materialen. Ook kunnen wij de plaatsen bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Denk hierbij aan de binnenzijde van de rolluiken en de kappen, en rolluiken op hogere verdiepingen.

 

Rolluiken worden gereinigd met stoomreiniging

Het tijdrovende proces van handmatig schoonmaken van rolluiken is verleden tijd. Denito Reiniging verzorgt en garandeert de reiniging van de rolluiken van uw pand. Oók op plaatsen waar u niet of moeilijk bij kunt komen, zoals de binnenkant van de rolluiken en de kappen, en rolluiken op hogere etages.

Voor de schoonmaak van rolluiken gebruiken wij stoomreiniging. Deze methode reinigt diep en geeft de minste kans op lekkage. Het vuil wordt zo op een doeltreffende, veilige manier verwijderd. Het resultaat: schone, soepel lopende rolluiken.

 

Contact

Wilt u meer weten over het vakkundig reinigen van rolluiken of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Denito Reiniging adviseert u graag. U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.