Glasbewassing voor bedrijven

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje; heldere ramen helpen de presentatie en uitstraling van uw pand te verbeteren. En natuurlijk laten pas gewassen ramen ook meer licht door. De levensduur van ramen en kozijnen wordt verlengd, wanneer ze regelmatig goed schoongemaakt worden. Dat bevordert de duurzaamheid van uw kantoor- of bedrijfspand.

 

Onze werkwijze bij ramen wassen

Ramen wassen, zowel binnen als buiten, is periodiek onderhoud. Denito Reiniging adviseert u over de techniek en de benodigde frequentie van het wassen, waarbij wij rekening houden met de locatie van uw pand.

Uiteraard maken wij uitsluitend gebruik van materialen die uw ramen en kozijnen niet beschadigen. Glazen wassen gebeurt met speciaal Osmosewater. Osmosewater bevat geen chemicaliën en mineralen. Dit voorkomt dat er kalkaanslag op uw ramen achterblijft.

Wij werken snel, veilig en milieubewust, met inachtneming van hoge kwaliteitseisen. Met onze werkwijze reinigen wij de ramen aan de binnen- en buitenkant van uw bedrijfspand, ongeacht de hoogte en bereikbaarheid. Zo helpen wij uw pand in goede staat te houden.

Voor een geheel gereinigde frisse buitengevel met een nieuwe look kunt u bij Denito Reiniging ook terecht voor gevelreiniging en gevelcoating. Door verschillende werkzaamheden te combineren, bespaart u op representatie- en onderhoudskosten. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden en naar onze aantrekkelijke tarieven.

 

Offerte aanvragen

Indien u nog vragen hebt over glasbewassing, gevelonderhoud of een vrijblijvende offerte wilt opvragen, neem dan contact op met Denito Reiniging