Dakkapel reinigen

Is uw dakkapel vervuild met zand, vastzittend mos en algen? Dat is niet alleen nadelig voor het aanzicht, maar ook voor de levensduur. Het schoonmaken van een  dakkapel is een lastige klus om zelf uit te voeren. Denito Reiniging beschikt over professionele gereedschappen en materialen om dakkapellen - zowel van hout als kunststof – te reinigen. Ook kunnen wij de plaatsen bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Dakkapelreiniging is een risicovol onderhoudswerk, dat wij graag voor u verzorgen. Voor optimaal resultaat en duurzaamheid raadt Denito Reiniging aan de dakkapel minstens eenmaal per twee jaar schoon te laten maken.

Wanneer wij de dakkapel reinigen, brengen we als eerste het wasmiddel (groene zeep) aan. Vervolgens maken we de dakkapel schoon met water en spons. Hierbij nemen we dan natuurlijk meteen de dakramen mee. Het vuil wordt zo op een doeltreffende, veilige en milieuvriendelijke manier verwijderd. Tijdens het schoonmaken inspecteren wij ook de dakkapel en het loodwerk op lekkages en andere gebreken, en we voeren indien nodig reparaties uit.   Het resultaat is direct zichtbaar: uw woning heeft weer een frisse en schone uitstraling

 

Wilt u meer weten over dakkapelreiniging, over onze tarieven, of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte opvragen? Denito Reiniging adviseert u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.