Dakgoot reinigen

Jaarlijks uw dakgoot reinigen is noodzakelijk, u voorkomt hiermee verstopping van de dakgoot. Door ophoping van vuil, mos en bladeren wordt het regenwater niet meer afgevoerd en ontstaan lekkages, soms zelfs binnenshuis. Het water dat over de dakgoot heen langs de buitenmuur loopt, kan ervoor zorgen dat de muur gaat beschimmelen. De dakgoot en regenpijp worden een broedplaats voor schimmels, muggen en andere ongewenste levensvormen. Houten kozijnen, boeiboorden, dakranden en gevels kunnen gaan rotten. Daarbij komt mogelijk de dakgoot door het gewicht van het water los te zitten.

 

Problemen met de dakgoot

Ter voorkoming van verstoppingen en het overlopen van uw dakgoot adviseren wij om elk najaar uw dakgoot te laten reinigen. Denito reiniging is gespecialiseerd in het schoonmaken van dakgoten en kan u gedegen advies geven.

 

Het reinigen van de dakgoot

De afvoer wordt eerst vrijgemaakt van bladeren en vuil. Vervolgens verwijderen we het achtergebleven water uit de goot. We scheppen de bladeren en het vuil uit de dakgoot in een emmer. Tot slot plaatsen we de bescherming van de afvoer weer terug.

Dakgoot reinigen

Contact

Uw dakgoot reinigen is een lastige en risicovolle klus, die wij graag voor u verzorgen. Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Denito reiniging.