Boeiboorden reinigen

 

Waarom de boeiboord laten reinigen

De boeiboord is de afwerking - de buitenste plank - van de dakgoot of dakrand. Deze plank kan van hout of kunststof zijn. Vanwege de duurzaamheid beschikken veel woningen tegenwoordig over kunststof boeiboorden, die bovendien minder onderhoud vereisen. Regelmatig onderhoud verlengt de levensduur van de boeiboorden, zowel die van hout als van kunststof. En natuurlijk geeft het reinigen van de boeiboord uw pand een schone, frisse uitstraling. Denito Reiniging werkt met solide gereedschappen en materialen om boeiboorden schoon te maken. Ook kunnen wij de plaatsen bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Het schoonmaken van de boeiboord is professioneel onderhoudswerk, dat wij graag voor u verzorgen.

Boeiboord

Hoe reinigen wij de boeiboord

Op de gehele boeiboord wordt een wasmiddel aangebracht. Vervolgens reinigen wij de boeiboord met water en spons. Het vuil, zoals los zand en vastzittend mos en algen, wordt zo op een doeltreffende en veilige manier verwijderd. Na de reiniging brengen wij een beschermende waxlaag aan. Deze waslaag voorkomt dat nieuw vuil zich aan de boeiboorden hecht.

 

Boeiboord reiniging d.m.v. stoomreiniging

Contact

Wilt u meer weten over het vakkundig reinigen van de boeiboorden, over onze tarieven of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte opvragen? U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.