Graffiti verwijderen

Ongewenste graffiti ontsiert gevels en andere ondergronden. Voor u betekent het schade, die vaak wel te herstellen is, maar relatief hoge kosten met zich meebrengt. Het is dan ook zinvol om bepaalde oppervlakken te beschermen tegen graffiti.

Denito Reiniging heeft voor elk type graffiti een geschikt product om het te verwijderen.

En voor elke ondergrond - ook poreuze oppervlakken – biedt Denito een product om het te beschermen.

 

Reiniging en bescherming

Wilt u graffiti of ‘street art’ bestrijden? Neem dan contact op met Denito Reiniging. Met onze deskundigheid en onze doeltreffende producten kunnen wij graffiti van elk geveloppervlak verwijderen. Ook is het mogelijk om het oppervlak na het reinigen van een beschermlaag te voorzien, zodat graffiti voortaan eenvoudig verwijderd kan worden. Deze coating kan kleurloos aangebracht worden, of in een door u gewenste kleur.

Graffiti verwijderen

De werkwijze van Denito Reiniging bij het verwijderen van graffiti

Denito Reiniging beschikt over efficiënte gereedschappen en materialen om woningen en bedrijfsunits te reinigen en is werkzaam in vrijwel geheel Nederland. Dat doen we snel, veilig en milieubewust, met inachtneming van hoge kwaliteitseisen. Met onze werkwijze reinigen en conserveren wij de buitenkant van uw huis of bedrijfspand, ongeacht de hoogte en bereikbaarheid.

 Denito Reiniging verwijdert graffiti zorgvuldig en zorgt voor bescherming van allerlei ondergronden zoals baksteen, beton, natuursteen, etc. Wij zorgen er vanzelfsprekend ook voor, dat tijdens het reinigingsproces het oppervlak niet wordt beschadigd. Bovendien hebben wij voor elke ondergrond een anti-graffiti-coating.

 

Contact

Wilt u meer weten over het verwijderen van graffiti, over onze reinigingsdiensten of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte opvragen? Denito Reiniging adviseert u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.