Gevel reinigen

Gevelreiniging is het verwijderen van vuil en aanslag van de buitengevel van uw woning of bedrijfspand. Het is een relatief goedkope manier om de buitenkant van uw woning er weer als nieuw te laten uitzien. Het reinigen van de gevel draagt bij aan de duurzaamheid en optimaliseert de uitstraling en verkoopwaarde van uw pand.

 

Welke methode reiniging word er gehanteerd.

Voor het professioneel reinigen van de gevel maken wij gebruik van stoomreiniging, waarbij water onder lage druk met een roterende waterfrees tegen de buitenmuren wordt gespoten. Het resultaat is snel zichtbaar: een gelijkmatig, fris en schoon geveloppervlak.

 

Behoud de functie van Uw gevel.

Een belangrijke functie van een buitengevel is vochtwering. Wanneer de muur vocht doorlaat, resulteert dat in schade binnen in uw woning of bedrijfspand. Ook kunt u met impregneren besparen op uw stookkosten, want een vochtige muur vormt een koudebrug. Door het impregneren van de buitenmuren heeft u duurzaam profijt van de gevelreiniging; het biedt extra bescherming tegen weersinvloeden, schimmelvorming en vervuiling.

Wij beschikken over professionele gereedschappen en technieken en kunnen ook de plaatsen bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Het reinigen van de gevel is een specialistische klus, die Denito Reiniging graag voor u verzorgt.

Gevel reiniging door middel van stoomreiniging

Wilt u meer weten over gevelreiniging of het impregneren van de gevel? Wilt u naar onze tarieven informeren of direct een vrijblijvende offerte opvragen? Denito Reiniging adviseert u graag over de mogelijkheden.

U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier . Wij nemen dan binnen 24 uur contact met u op.