Dakbedekking coaten

Waarom kiest u voor een bitumen dakcoating in plaats van het vernieuwen hiervan?

Dakbedekking van platte daken heeft veel te lijden van weersinvloeden. Is de dakbedekking ook al wat ouder en heeft die weinig onderhoud gehad? Dan loopt u het risico van dichte afvoeren, openstaande randen, craquelé (kleine scheurtjes) en lucht onder de dakbedekking. Hierdoor kunnen lekkages ontstaan onder Uw dakbedekking.

Deze overlast - en de schade die eruit voortvloeit - is gemakkelijk te voorkomen: laat de vakmensen van Denito regelmatig een inspectie uitvoeren.

Met het aanbrengen van bitumen dakcoating kan dakbedekking van platte daken hersteld worden en waterdicht worden gemaakt. U kiest voor duurzaamheid en kwaliteit? Bitumen dakcoating verlengt de levensduur van bitumineuze daken.

Scheur dakbedekking

Onderhoud en renovatie van bitumineuze daken

Bitumen dakcoating wordt aangebracht voor onderhoud en renovatie van bitumineuze daken. Openstaande randen en craquelé worden met bitumen dakcoating hersteld en waterdicht gemaakt. De coating dringt diep in de poriën, vult kleine oneffenheden en barstjes en neemt perfect iedere vorm van de ondergrond aan. Bitumen dakcoating herstelt, onderhoudt het bestaande materiaal en geeft de oorspronkelijke soepelheid terug, zodat vervroegde veroudering wordt tegengegaan.

 

De voordelen van bitumen dakcoating

  • toepasbaar op alle typen bitumineuze dakrollen
  • blijvend elastisch om temperatuurverschillen op te vangen
  • waterdicht
  • herstelt het dak
  • geeft duurzame bescherming
  • in verschillende kleuren leverbaar

 

Reparatie overlappende naden                  Glasvezel voor werkende delen t.b.v. coating

Informatie of offerte aanvragen

Wilt u zeker weten of uw dakbedekking nog in goede staat verkeert? Bel ons dan om een afspraak te maken voor een vrijblijvende inspectie.

Ook voor meer informatie over bitumen dakcoating of voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen met Denito Reiniging en Coating B.V.