Dak coaten

 

Uw dakpannen weer als nieuw met dakcoating

Dakcoating is een speciale beschermlaag die na reiniging van de dakpannen door middel van een specifieke spuittechniek wordt aangebracht. De dakpannen behouden hun ademende eigenschap: het water druppelt er aan de buitenkant vanaf en aan de binnenkant kan het vocht weg. Door deze isolerende eigenschap, bespaart u met dakcoating ook nog eens op energiekosten. U hebt dus duurzaam profijt van de uitgevoerde reiniging en coating. Uw dak ziet er jarenlang weer als nieuw uit én de levensduur van uw dak wordt aanzienlijk langer.

 

Voordelen van dakcoating

·         Bescherming

Als u uw dak of dakdelen hebt laten reinigen, kunt u ervoor kiezen om het dak te laten coaten. Met een coating vergt de dakbedekking minder onderhoud en geniet een langere levensduur. Het dak is beschermd tegen weersinvloeden en vervuiling. Omdat de dakpannen op deze manier droger blijven, hebben algen en mossen veel minder kans zich te hechten aan de dakbedekking.

·         Nieuwe kleur

Een ander voordeel van dakcoating is de mogelijkheid om het dak direct een andere kleur geven. Uw woning of bedrijfspand krijgt hiermee een geheel nieuwe uitstraling. Dakcoating is overigens altijd overschilderbaar.

·      Kostenbesparend 

Het coaten van uw dakpannen is een slim kostenbesparend alternatief voor nieuwe dakpannen, en geeft uw woning of bedrijfspand bovendien waardevermeerdering.

  

  

Onze werkwijze bij het coaten van het dak     

Het oppervlak van het dak of dakdelen wordt eerst grondig gereinigd met hogedruk. Afhankelijk van het type dakbedekking wordt het dak daarna geïmpregneerd tegen algen en mos of er wordt een primer aangebracht. Tot slot brengen wij het coatingproduct aan, al of niet in een nieuwe kleur.

Tijdens het coaten controleren wij uiteraard het dak ook op gebreken, en voeren als het nodig is reparaties uit. Wij beschikken over professionele materialen en gereedschappen en kunnen ook de plaatsen op het dak bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Dakcoating is specialistisch, risicovol werk, dat Denito Reiniging graag voor u verzorgt. Het resultaat: een fris en schoon dakoppervlak.

Dak coating airless spuiten

Contact

Wilt u meer weten over dakcoating, of wilt u graag een vrijblijvende afspraak maken? Denito Reiniging adviseert u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier.