Dak reinigen

Net zoals schone boeiboorden geeft ook het reinigen van het dak uw woning of bedrijfspand weer een frisse en schone uitstraling. Bovendien voorkomt periodieke dakreiniging ook verstopping van de dakgoten. Als vuil, mos en bladeren zich ophopen, wordt het regenwater niet goed afgevoerd en kunnen lekkages ontstaan. Professionele dakreiniging verbetert de verkoopwaarde van uw pand en draagt bij aan de duurzaamheid van het dak.

Voor het schoonmaken van het dak of dakdelen maken wij gebruik van stoomreiniging, waarbij water onder hoge druk met een roterende waterfrees tegen het dak aan wordt gespoten. Deze reinigingsmethode is geschikt voor vrijwel alle typen daken, zoals een plat dak, dakpannen, golfplaten, leipannen en shingles. Tijdens het schoonmaken controleren wij uiteraard het dak ook op gebreken, en voeren indien nodig reparaties uit. Wij beschikken over professionele materialen en gereedschappen en kunnen ook de plaatsen op het dak bereiken waar u zelf niet bij kunt komen. Dakreiniging is een specialistische, risicovolle klus, die Denito Reiniging graag voor u verzorgt. Het resultaat: een fris en schoon dakoppervlak.

Dak reiniging door middel van stoom

U kunt ervoor kiezen om het dak of dakdelen extra te beschermen tegen weersinvloeden en vervuiling, door na het reinigen een coating te laten aanbrengen of het dak te laten impregneren. De dakbedekking vergt dan minder onderhoud en geniet een langere levensduur. Hierdoor hebt u duurzaam profijt van de uitgevoerde reiniging.

Stoomreiniging dak pan sneldekker

Wilt u meer weten over dakreiniging, over onze tarieven, of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte opvragen? Denito Reiniging adviseert u graag over de mogelijkheden. U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier. Wij nemen binnen 24 uur contact met u op.