Vloercoating

Met vloercoating is in elke ruimte gemakkelijk een praktische en trendy vloer te realiseren, voor woonhuizen, winkels en bedrijfspanden. Vloercoating is hygiënisch, efficiënt en gebruiksvriendelijk in het onderhoud. Op bijna alle ondergronden zoals beton, glazuursteen, hout, (gepolijst) natuursteen en linoleum kan een vloercoating worden aangebracht. U kunt kiezen uit een kleurloze variant of uit vele RAL-kleuren.

 

Vloercoatings: professioneel advies, snel aangebracht en duurzaam

Voor particulieren, winkeliers en ondernemers biedt Denito Reiniging duurzame vloercoatings, die de ondergrond langdurig beschermen tegen mechanische en chemische belasting. Denito heeft ruime ervaring met het aanbrengen van hoogwaardige vloercoatings, precies geschikt voor uw ruimte. En natuurlijk adviseren wij u deskundig over toepassingen, kosten, voorbehandeling en over de werkwijze voor het aanbrengen van een vloercoating.

 

De voordelen van een vloercoating zijn talrijk:

  • Doordat vloercoating dunner is dan een gietvloer, is coating goedkoper.
  • Vloercoating is snel en relatief gemakkelijk aan te brengen.
  • De coating is sterk en heeft een lange levensduur, en is daardoor dan ook duurzaam.
  • Een gecoate vloer heeft geen naden; de vloer heeft een strakke, moderne uitstraling en is ook nog eens gemakkelijk te onderhouden.
  • Vloercoatings zijn leverbaar in veel praktische toepassingen: waterafstotend, krasvast, antislip, anti-allergeen en/of slijtvast.
  • Behalve functioneel is een vloercoating ook heel stijlvol. Het is toepasbaar binnen elk interieurconcept.
  • Vloercoatings kunnen zowel kleurloos als in vele RAL-kleuren gerealiseerd worden, op bijna alle ondergronden.
  • Kiest u voor een transparante coating, dan blijft de ondergrond zichtbaar, wat een mooi esthetisch effect kan geven. Ook met verschillende kleurencombinaties kunt u de ruimte een extra smaakvolle look geven.

 

Vloer coating met de hand aangebracht

Contact

Wilt u een gratis vrijblijvende afspraak maken om te zien wat bij u allemaal mogelijk is op het gebied van vloercoating? Denito Reiniging adviseert u graag. U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier.