Lekkage coating

Voor lekkage kunt u contact opnemen met de servicedienst van Denito.

 Lekkage calamiteiten

Denito Reiniging en Coating B.V.  heeft veel disciplines in eigen hand. Diverse werkzaamheden met betrekking tot het dak worden door eigen vakkundige en enthousiaste mensen verricht. Kwaliteit en service staan daarbij hoog in het vaandel. En mocht u onverhoopt een lekkage of een andere schade hebben die een noodreparatie vereist, dan kunt u gebruik maken van de professionele servicediensten van Denito.

 

Bij noodreparaties moet u denken aan:

  • Lekkende dakgoten  Door ophoping van vuil, mos en bladeren wordt het regenwater niet meer goed afgevoerd en ontstaan lekkages, soms ook binnenshuis. Ook kan het zijn dat de dakgoten zijn versleten en daardoor gaan lekken. In die gevallen kunt u contact opnemen met Denito.
  • Lekkage door kapot loodwerk  Lood wordt toegepast voor het waterdicht afsluiten van openingen in en aansluitingen op het dak. Het lood kan na verloop van tijd slijten, het wordt dan dunner en kan gaan scheuren. Tijdige controle en vervanging van het lood voorkomt lekkages in uw woning.
  • Kapotte dakpannen, daklijsten of regenpijpen  Ook voor vervanging van kapotte dakpannen of reparaties aan daklijst of regenpijp kunt u Denito bellen.
  • Lekkage in bitumen dakwerken (plat dak)  Dakbedekking van platte daken heeft veel te lijden van het Nederlandse weer. Als de dakbedekking al wat ouder is en weinig onderhoud heeft gehad, veroorzaakt dat dichte afvoeren, openstaande randen, craquelé (kleine scheurtjes) en lucht onder de dakbedekking. Hierdoor ontstaan lekkages.

 

 Dakgoot lekkage

 

De meeste overlast en schades zijn gemakkelijk te ondervangen; laat de vakman van Denito jaarlijks een inspectie uitvoeren voor uw schoorsteen, dakgoot, bitumen dak, loodwerk enz. Denito geeft u gedegen advies om lekkages of andere problemen in de toekomst te voorkomen.

 

Contact

Voor noodreparaties neemt u contact op met de servicedienst van Denito.