Damwand coating

Veel bedrijfspanden hebben kunststof en/of metalen constructietoepassingen, bijvoorbeeld in de vorm van kozijnen, beplatingen, profielen. Door weersinvloeden gaan deze materialen in de loop van de tijd verweren en corroderen.


Voor behoud en uitstraling van uw bedrijfsgebouw is het essentieel om de buitenkant structureel te onderhouden. Uw bedrijfspand is toch ook u visitekaartje?

Is de huidige coating van de damwand toe aan een nieuwe laag verf? Of wilt u het bedrijf een frisse nieuwe look geven? Denito Reiniging voorziet uw damwand van een kwalitatief hoogwaardige coating. Het coaten van uw damwand is voordeliger en effectiever dan het vervangen van de oude damwand. De damwandplaten zien er na het coaten weer als nieuw uit.

 

Verleng de levensduur van uw damwand

Voor het coaten van damwanden maken wij gebruik van duurzame coatingproducten. De coating beschermt uw gevel tegen corrosie en aantasting van buitenaf. De damwand gaat dan ook langer mee, want de coating verlengt de levensduur van de damwand. Bovendien is de damwandcoating soepel en flexibel; er ontstaan na het aanbrengen geen scheuren of barsten in.

Loslatende coating damwanden

De voordelen van damwand coating

  • Onze coatings bieden jarenlange bescherming en verlengen de levensduur van uw damwandplaten.
  • Damwand coating is efficiënter en goedkoper dan het vervangen van de platen.
  • Zeer lage onderhoudskosten.
  • Het werk is in enkele dagen klaar; de werkzaamheden hoeven niet onderbroken te worden. 
  • Damwand coating is verkrijgbaar in elke door u gewenste kleur. Met kleurgebruik kunt u de commerciële waarde van uw pand optimaliseren.

 

Meer weten over coating voor uw damwand?

Overweegt u om de damwandplaten binnenkort te laten coaten? Wilt u een gratis inspectie of een gratis sample van onze coatings voor damwanden aanvragen? Wij geven u graag uitgebreid gratis advies op maat over damwand coating. Neem vrijblijvend contact met ons op, onze medewerkers staan u graag te woord. U kunt ons bellen of gebruik maken van het contactformulier.