Brandvertragende coating

Onze brandvertragende - ofwel brandwerende - coatings beschermen uw woning of bedrijfsgebouw in het geval van brand, waardoor instorting kan worden voorkomen.

Om bouwconstructies beter te beschermen bij brand, is het aanbrengen van een brandwerende coating een goede oplossing. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Of u nu een gebouw van staal, hout of beton wilt beschermen, de brandvertragende coatings die Denito Reiniging gebruikt, zijn voor al deze ondergronden geschikt.

 

De werking van brandwerende coating

Mocht er brand uitbreken, dan schuimt de brandwerende coating op en vormt het een temperatuurbarrière tussen het vuur en uw pand. De coating voorkomt dat bijvoorbeeld beton of staal opwarmt en zijn dragend vermogen verliest. Hierdoor kan instorting bij brand worden voorkomen.

 

Brandvertragende coating staal

 

Waarom brandvertragende verf toepassen

  • De coating is verkrijgbaar in een transparante variant (het constructiemateriaal kan dus zijn oorspronkelijke karakter behouden) en in elke door u gewenste kleur
  • Er zijn geen breek- of bouwwerkzaamheden noodzakelijk.
  • De toepassing is snel: de coating wordt in korte tijd aangebracht.


Advies over brandwerende coating

Denito Reiniging adviseert u graag over de mogelijkheden van brandwerende coating in uw situatie. Wij kennen de wet- en regelgeving, en ook de diverse producten die beschikbaar zijn. De coating is in verschillende vormen verkrijgbaar, kan kleurloos aangebracht worden, of in een door u gewenste kleur. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

 

Contact

Wilt u meer weten over onze brandwerende of brandvertragende coating? Of wilt u graag een vrijblijvende offerte opvragen? Denito Reiniging kan u uitgebreid over de mogelijkheden adviseren. Bel ons tijdens kantooruren of maak gebruik van het contactformulier.